A la Carte

    • Voorgerechten

    • King Crab met groentenbrunoise

      22
    • Tartelette van peer met blauwschimmelkaas

      16

      optie met zwezerik (20 euro)

    • Garnaalkroketten met avocado

      17
    • Zeeuwse platte oester 4/0

      11
      22

      3 stuks
      6 stuks
      Natuur
      Of
      Gepresenteerd met mierikswortel, koolraap, komkommer en peterselie

    • Hoofdgerechten

    • Melkvarkenskroontje

      28
    • Rib Eye Rubia Gallega

      32
    • Gegrilde zeebaars

      30
    • Heilbot

      32
    • Krokant gebakken zwezerik

      32
    • Coq au vin

      26
    • Parelhoenrollade met de heerlijkheden van het biggetje

      26

      Witte en zwarte pens met serrano ham

    • Reefilet met tartufatavulling , taartje van gekarameliseerde sjalot en Banyulssaus

      27
    • Hazenstoofpotje of civet van haas

      22
    • Langzaam gegaard Iberico varkenskroontje, pastinaakcrème, witloof en aardpeer en patatas bravas

      23
    • Zeeduivel met stamppot van aardappel en savooikool met krab en hazelnoot

      27
    • Vegetarische lasagna op Zuiderse wijze

      12

      Vegetarisch gerecht

    • Desserts

    • Dame Blanche

      8
    • Sabayon

      9
    • Café Glacé "Coupe Maurice"

      9

      Huisgemaakt vanilleijs & mokkaijs / koffielikeur

    • Coupe Colonel

      11

      Limoensorbet overgoten met vodka

    • Selectie van kazen

      14
    • Tiramisu

      7

      Lange vingers | Amaretto | Koffie

    • Tarte tatin van ananas met piment d'espelette

      8

      Kruimeldeeg | Ananas | Piment d'espelette

    • Crème van passievruchten en kokos

      7
    • Peer in bladerdeeg met vanillesaus

      7
    • Chocolade moelleux

      7
    • Compositie van banaan en chocolade

      7

      Gekarameliseerde banaan, luchtige chocolademousse, , crème van banaan

x