In geval van allergenen en/of intoleranties of andere specifieke verzoeken, gelieve dit steeds op voorhand mee te delen (bij voorkeur dag ervoor) zodat wij u een optimale service kunnen bieden.
-
-
Voorgerechten 2022
-
Carpaccio van Aberdeen Angus rundsvlees
16 -
Lauwwarme carpaccio van zalm, boschampignons, citrusdressing
16 -
Gravad lax
17Met structuren van gerookte zalm, avocado & citrus
-
Vitello tonnato
17Langzaam gegaard kalfsvlees, tonijnmayonaise met vers gebrande tonijn
-
King Crab
23Gecombineerd met fregula en groene asperge
-
Tartelette van peer met blauwschimmelkaas
16optie met zwezerik (20 euro)
-
Hoofdgerechten 2022
-
Ierse steak
25met frietjes en bearnaise saus
-
Rib Eye "Simmenthaler"
30voorzien met frietjes en bearnaisesaus
-
Geconfijte eendenbout met seizoensgarnituur
25 -
Langzaam gegaard kalfsvlees
28voorzien met risotto kroketjes
-
Krokant gebakken hart - zwezerik
34voorzien met banyulssaus
-
Zeebaars met pomme Duchesse
30 -
Grietfilet met seizoensgroenten
Dagprijs -
Gado Gado
27Op vegetarische wijze
-
Nagerechten 2022
-
Dame Blanche
9 -
Café Glacé "Coupe Maurice"
9Huisgemaakt vanilleijs & mokkaijs / koffielikeur
-
Sabayon
9 -
Tiramisu
9Lange vingers | Amaretto | Koffie
-
Chocolademousse met rode vruchten
9 -
Crêpe Suzette
10met vanilleijs
-
Kaasbord
14
-