In geval van allergenen en/of intoleranties of andere specifieke verzoeken, gelieve dit steeds op voorhand mee te delen (bij voorkeur dag ervoor) zodat wij u een optimale service kunnen bieden.

    • Voorgerechten 2022

    • Carpaccio van Aberdeen Angus rundsvlees

      16
    • Lauwwarme carpaccio van zalm, boschampignons, citrusdressing

      16
    • Gravad lax

      17

      Met structuren van gerookte zalm, avocado & citrus

    • Vitello tonnato

      17

      Langzaam gegaard kalfsvlees, tonijnmayonaise met vers gebrande tonijn

    • King Crab

      23

      Gecombineerd met fregula en groene asperge

    • Tartelette van peer met blauwschimmelkaas

      16

      optie met zwezerik (20 euro)

    • Hoofdgerechten 2022

    • Ierse steak

      25

      met frietjes en bearnaise saus

    • Rib Eye "Simmenthaler"

      30

      voorzien met frietjes en bearnaisesaus

    • Geconfijte eendenbout met seizoensgarnituur

      25
    • Langzaam gegaard kalfsvlees

      28

      voorzien met risotto kroketjes

    • Krokant gebakken hart - zwezerik

      34

      voorzien met banyulssaus

    • Zeebaars met pomme Duchesse

      30
    • Grietfilet met seizoensgroenten

      Dagprijs
    • Gado Gado

      27

      Op vegetarische wijze

    • Nagerechten 2022

    • Dame Blanche

      9
    • Café Glacé "Coupe Maurice"

      9

      Huisgemaakt vanilleijs & mokkaijs / koffielikeur

    • Sabayon

      9
    • Tiramisu

      9

      Lange vingers | Amaretto | Koffie

    • Chocolademousse met rode vruchten

      9
    • Crêpe Suzette

      10

      met vanilleijs

    • Kaasbord

      14
x