Menu’s 2021-2022

“Fruit de Mer” – 52

Scheermes, gemarineerde sjalot en vinaigrette, tomaat

Carpaccio van coquilles

Langoustine in kataifideeg (draadjesdeeg) met auberginekaviaar en
komkommer

Diverse zeevruchten (palourdes, mosselen, kokkels, scheermessen,
clams, amandes,…). Voor de schelpjes heb je de optie ‘rauw’. We serveren ze dan ongekookt zoals
deze in Frankrijk gegeten worden. Ze zijn uiteraard ook gegaard beschikbaar.

½ Kreeft gekookt 500-600 gr

Ongepelde grijze garnalen 100 gr

3 Oesters op 3 wijzen: naturel, gemarineerd (mango en mierikswortel),
gegratineerd

Selectie van 3 uit onderstaande huisgemaakte sauzen:
Gribiche/mayonaise/cocktail/curryvinaigrette/tartaar


Extra opties:

Oesters 0000 Platte Zeeuwse (3st) | citroen | ijs – € 11

Royal Belgian Caviar 30gr | blini’s | zure room – € 65

Suggestiewijnen:

Sancerre/Grüner Veltliner/Saint Veran/Chardonnay


“Kindermenu” – 20

Zalm-cocktail OF soep

Vogelnestje met tomatensaus & puree OF Vol au vent

Appelstrüdel OF Kerstbûche


“Feestelijk@Home” – 45

Amuse van de chef, brood en boter

Voorgerecht
Gravad lax, gerookte zalm, terrine van gerookte zalm en avocado

Hoofdgerecht
Langzaam gegaarde fazantenfilet, gestoofd peertje, schorseneren en
fondantaardappel, fine champagnesaus
OF
Mooie meid (vis), Grenoblesaus, ratatouille, pofaardappel vol prei

Nagerecht
Compositie van citroen, mascarpone en witte chocolade
Koffiegarnituur


“Feestelijk@Home Vegetarisch” – 42

Amuse van de chef, brood en boter
Voorgerecht
Witlooftaartje met peer, walnoten en gefrituurde blauwschimmelkaas

Hoofdgerecht
Venkel gevuld met roergebakte avocado, wilde spinazie, prei, gemarineerde
kerstomaatjes en gepofte kastanjes
OF
Ravioli van butternut pompoen met rozemarijn en tofu

Nagerecht
Compositie van citroen, mascarpone en witte chocolade
Koffiegarnituur