Take Away - À La Carte - 2021-2022

Welkom bij de afhaal à La Carte menu van het Withof voor eindjaar 2021. Ook dit jaar kunnen we onze favoriete "signature dishes" bij u bezorgen.

Enkele praktische zaken:

(1) Gelieve steeds 4 dagen op voorhand te bestellen, (2) Geef bij de bestelling je gewenst afhaal/leveringsuur door, (3) Gratis levering vanaf 40 EURO, binnen een straal van 15 km.

    • Soep

      Afhaalsoepen voor het jaar 2021

    • Butternutvelouté met garnituur van spek

      12.00

      Per liter

    • Licht soepje van waterkers met ravioli van spinazie

      12.00

      Per liter

    • Schaaldierensoep

      14.00

      Per liter

    • Vegan citroengras consommé met oesterzwam en tofu dumpling

      12.00

      Per liter, heldere soep volledig veganistisch

    • Koude voorgerechten

    • Carpaccio van Aberdeen Angus rundsvlees

      12.00
    • Licht gerookte eend met eendenmousse, karamel van mango, appel en ananas

      15.00
    • Zeeuwse platte oester 4/0

      11.00

      Deze drie stuks zijn geopend en geserveerd op ijs met citroen

    • Gravad lax

      17.00

      Met structuren van gerookte zalm, avocado & citrus

    • Vitello tonnato

      17.00

      Langzaam gegaard kalfsvlees, tonijnmayonaise met vers gebrande tonijn

    • Warme voorgerechten

    • Fideuà met scampi

      10 | 15

      Fideuà is een overheerlijke Valenciaanse pasta, gemaakt met noedels in plaats van rijst.

      Keuze uit: 3 of 6 scampi

    • Garnaalkroketten (2st)

      9.00
    • Gegrilde King Crab

      22.00

      Gegrilde kingkrab, gepofte ui, doperwten en beurre blanc met waterkers (100 gram)

    • Geitenkaas in filodeeg met cranberrysaus

      8.00

      Vegetarisch

    • Krokante ravioli’s van zwezerik, prei en truffel

      14.00
    • Verse gegrilde coquilles

      17.00

      Drie verse gegrilde coquilles met structuren van butternut en venkel

    • Hoofdgerechten

      Afhaalvoorgerechten voor het jaar 2021

    • Gebrande prei met panisse, kaas en winterpostelein

      19.00

      Vegetarisch

    • Gegrilde Heek met zuiderse ratatouille

      23.00

      Vergezeld met gedroogde parmaham, warme gelei van groene bouillabaise met Oban whisky

    • Gekonfijte eend, calvadossaus, aardappelgratin & wortelstructuren

      22.00
    • Hazenstoofpotje of civet van haas

      22.00
    • Kabeljauw met stamppot van aardappel en savooikool met krab

      27.00
    • Kalkoenfilet, langzaam gegaard met kroketjes en geglaceerde wortel

      19.00
    • Langzaam gegaarde fazant, witloof en gekonfijte aardappel

      24.00
    • Reefilet met tartufatavulling

      27.00

      Vergezeld met tarte tatin van rode ui en Banyulssaus

    • Tofu gegaard in groene thee, portostroop, geglaceerde aubergine

      19.00

      Vegetarisch

    • Klassiekers

      Alle toppers voor afhaal 2021

    • Kreeft

      58.00

      Prijs voor een hele kreeft van ca. 900 gram | groentengarnituur
      Belle vue: In court bouillion gegaarde kreeft, groentengarnituur, aardappelbereiding naar keuze en huisgemaakte sauzen
      Thermidor: Warme gegratineerde kreeft met een kaassaus , groentengarnituur en aardappelbereiding naar keuze

    • Sole Normande, een ware overheerlijke klassieker

      36.00

      3 Tongrolletjes per persoon | paling | pomme Duchesse | mosselen | garnalen

    • Vol au vent met boterbladerdeegkoekje

      14.00

      OPTIE: Ook mogelijk met krokant gebakken zwezerik (€ 9/100gr). Dit komt overeen voor 1 persoon

    • Nagerechten

    • Bûche: chocolade & vanille ijs

      7.00
    • Bûche: sorbet van champagne en aardbei

      8.00
    • Bûche: vanillebiscuit met chocolademousse

      7.00
    • Cheesecake met speculoosbodem

      7.00
    • Compositie van citroen, mascarpone en chocolade

      7.00
    • Explosie van Peer

      7.00

      Mousse van peer met perenlikeur, sable chocolat, gekonfijte peer

    • Winters fruittaartje

      7.00