Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, gelieve het ons te melden.
-
-
Voorgerechten
-
Garnaalkroketten met avocado
17 -
King Crab met groentenbrunoise
22 -
Tartelette van peer met blauwschimmelkaas
16optie met zwezerik (20 euro)
-
Zeeuwse platte oester 4/0
11223 stuks
6 stuks
Natuur
Of
Gepresenteerd met mierikswortel, koolraap, komkommer en peterselie
-
Hoofdgerechten
-
Coq au vin
26 -
Gegrilde zeebaars
30 -
Hazenstoofpotje of civet van haas
22 -
Heilbot
32 -
Krokant gebakken zwezerik
32 -
Langzaam gegaard Iberico varkenskroontje, pastinaakcrème, witloof en aardpeer en patatas bravas
23 -
Melkvarkenskroontje
28 -
Parelhoenrollade met de heerlijkheden van het biggetje
26Witte en zwarte pens met serrano ham
-
Reefilet met tartufatavulling , taartje van gekarameliseerde sjalot en Banyulssaus
27 -
Rib Eye Rubia Gallega
32 -
Vegetarische lasagna op Zuiderse wijze
12 -
Zeeduivel met stamppot van aardappel en savooikool met krab en hazelnoot
27
-
Desserts
-
Café Glacé "Coupe Maurice"
9Huisgemaakt vanilleijs & mokkaijs / koffielikeur
-
Chocolade moelleux
7 -
Compositie van banaan en chocolade
7Gekarameliseerde banaan, luchtige chocolademousse, , crème van banaan
-
Coupe Colonel
11Limoensorbet overgoten met vodka
-
Crème van passievruchten en kokos
7 -
Dame Blanche
8 -
Peer in bladerdeeg met vanillesaus
7 -
Sabayon
9 -
Selectie van kazen
14 -
Tarte tatin van ananas met piment d'espelette
8Kruimeldeeg | Ananas | Piment d'espelette
-
Tiramisu
7Lange vingers | Amaretto | Koffie
-