Kerst en Nieuwjaar

Zie hieronder de komende Kerst en Nieuwjaarsmenu’s!

Vanaf december 2020 levering/afhaal elke donderdag t.e.m. zondagmiddag.

Gratis levering binnen een straal van 15km  en vanaf een bedrag van 35€

We hebben enkele fantastische, mond-waterende menu’s voor u samengesteld om thuis om te toveren tot een culinair feestje! Een echt feestmenu met de mooiste producten die begeleid worden met de nodige uitleg en service. Steeds geserveerd op (hittebestendige) borden die klaar voor gebruik kunnen geserveerd worden of in de oven kunnen naar maximaal comfort voor u en uw knuffelcontact.

Weekmenu’s zijn een dag op voorhand te reserveren

Menuboxen, Feestelijk@Home en Signature Dish menu’s zijn uiterlijk op maandag te bestellen voor levering/afhaal vanaf donderdag.

“Apero time” E-peritief / WhatsApperitief / Skype-iritief

Ideaal om online te aperitieven met vrienden, familie, en gezin, maar ook om te kunnen klinken met uw werknemers op de feestdagen, nieuwe jaar…

Apero tapas box………………………………………… € 25

  • Pane carasau/grissini/olijfbrood
  • Caprese spiesje (tomaat mozarella)
  • Gazpacho “Bloody Mary” tomaat-paprika (5 borrelglaasjes)
  • Assoritment Kalamata olijven
  • 2 kazen (Danish Blue/Reypenaer)/vijgenchutney/druiven
  • Artisjoktapenade/lookboter 
  • Chorizo/Jamon Iberico

Vegan/lactosevrije apero box ……………………… € 25

Een overheerlijke aperitiefbox voor de lactosevrije/ vegan / vegetarische levensgenieter. Geen gebruik van dierlijke producten.

  • Olijfbrood/Pane carasau/olijfolie
  • Groentenchips
  • Gazpacho “Bloody Mary” tomaat-paprika (5 borrelglaasjes)
  • Kerstomaten/wortelfrietjes/komkommer/hummus
  • Assortiment Kalamata olijven
  • “Buffalo bloemkool wings”/avocado-korianderdressing
  • Patatas bravas met salsa brava
  • Notenmengeling

Menu’s

“Fruit de Mer” …………………………………………… € 49

  • Scheermes, gemarineerde sjalot en vinaigrette, tomaat
  • Carpaccio van coquilles
  • Langoustine in kataifideeg (draadjesdeeg) met auberginekaviaar en komkommer
  • Diverse zeevruchten (palourdes, mosselen, kokkels, scheermessen, clams, amandes,…).
     Voor de schelpjes heb je de optie ‘rauw’, we serveren ze dan ongekookt zoals deze in Frankrijk gegeten worden. Ook gegaard beschikbaar.
  • ½ Kreeft gekookt 500-600 gr
  • Ongepelde grijze garnalen 100 gr
  • 3 Oesters op 3 wijzen: naturel, gemarineerd (mango en mierikswortel), gegratineerd
  • Selectie van 3 uit onderstaande huisgemaakte sauzen : Gribiche/mayonaise/cocktail/curryvinaigrette/tartaar

Suggestiewijnen : Sancerre / Grüner Veltliner / Saint Veran / Chardonnay

Kindermenu……………………………………………….. € 15

Zalm – cocktail
Langzaam gegaarde kwartel OF  kokant gebakken pladijsfilet
Appelstrüdel

“Feestelijk@Home”……………………………………… € 45

Amuse van de chef, brood en boter

Voorgerecht
Handgepelde garnalen, tomaatvelouté, langoustine en citrus

Hoofdgerecht
Langzaam gegaarde fazantenfilet, gestoofd peertje, schorseneren en fondantaardappel, fine champagnesaus
OF
Tarbot, Grenoblesaus, ratatouille, pofaardappel vol prei

Nagerecht
Winter wonderland met kokos, zwarte en blauwe bessen

Koffiegarnituur

Signature Dish Withof ……………………………… € 65

Diverse kleinere signature gerechten: een menu met de meest geliefde en uitgewerkte gerechten van het Withof. Zowel koude als warme gerechten zijn voor u op borden gepresenteerd, waardoor u thuis minder voorbereiding heeft. De borden zijn steeds ovenbestendig.

Bestel deze menu per 2 en krijg een fles champagne Telmont Grande Reserve (75cl) of Gouden Carolus Indulgence Cuvée Sauvage (75cl) gratis.

Zuurdesembrood en boter

Gerecht 1
Canneloni van verse zalm & coquille  met avocado

Gerecht 2
Tartaar van langzaam gegaarde kalfsrug, met gekarameliseerde paling, romanesco

Gerecht 3
Ravioli van zwezerik, prei en truffel

Gerecht 4
Vegan citroengras consommé met oesterzwam en tofu dumpling

Gerecht 5
Kort gestoomde tarbot, groene kruidenpuree
OF
Hertenfilet, aardappelmoelleux met boerenkool,

Gerecht 6
Compositie van peer, griekse yoghurt en Callebaut Gold karamelchocolade

Koffiegarnituur

Feestelijk@Home Vegetarisch……………………………………………………… €42

Amuse van de chef, brood en boter


Voorgerecht
Tarte tatin van rode ui, gekarameliseerde geitenkaas en jonge bietjes
OF
Witlooftaartje  met peer, walnoten en gefrituurde blauwschimmelkaas

Hoofdgerecht
Venkel gevuld met roergebakte avocado, wilde spinazie, prei, gemarineerde kerstomaatjes en gepofte kastanjes
OF
Ravioli van butternut pompoen met rozijmarijn en tofu
OF
Met kruiden en chiazaad gepaneerde Seitan, shiitakesaus

Nagerecht
Winter wonderland met kokos, zwarte en blauwe bessen 

Koffiegarnituur

“Signature Dish vegetarisch”……………………………… € 59

Zuurdesembrood en boter

Gerecht 1
Vegetarische canneloni met avocado, appel en curryvinaigrette

Gerecht 2
Krokant van rode biet met crème van prei en picklespoeder

Gerecht 3
Tempura champignons met chili sojasaus

Gerecht 4
Vegan citroengras consommé met oesterzwam en tofu dumpling

Gerecht 5
In Kombu thee gegaarde daikonsteak met misovinaigrette en fregula
Of
Gefrituurd pakketje van wortelhummus met gegrilde winterwortel en crème van rode kool

Gerecht 6
Compositie van peer, griekse yoghurt en Callebaut Gold karamelchocolade

Koffiegarnituur


Vraag ook naar de bijhorende wijntips/ wijnfles opties / Bij allergenen en of intoleranties passen wij graag onze menu aan voor u. Laat het ons tijdig weten

U kunt ook uw menu zelf samenstellen door keuze te maken uit verschillende amuses, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts.

Extra drank-suggesties komen snel online