Specials

Hierin kan u al onze “special” menu’s terugvinden. Van weekendmenu’s naar Valentijn, Kerstmis, vaderdag, moederdag en nog zo veel meer.

Of gewoon enkele van onze signature dishes die courant verkrijgbaar zijn.
Kijk dus regelmatig voor updates

Gratis levering vanaf 30 euro en binnen een straal van 15km van ‘t Withof

Al onze gerechten worden steeds koud op borden gepresenteerd, met bijhorende duidelijke instructies voor opwarming.

WITHOF WEEKENDMENU AFHAAL [€35 pp]

Uitzonderlijk deze week enkel de Paasmenu beschikbaar

Eveneens zal het Withof na Pasen twee weken pauze/vakantie nemen en verwennen wij u graag terug vanaf 20/04

PAASMENU WITHOF

Voorgerecht
Trio van Asperge
( tompouce van aspergemousse, tartaar van asperge en asperge à la Flamande)
OF
Kort gebakken tonijn, aspergemousse en asperges
OF
Carpaccio van meloen met parmaham en buffelmozarella


Soep [Supplement 4€]
Aspergesoep met pancetta en rozemarijn
OF
Vichysoise, krokantje met prei-garnituur

Hoofdgerecht
Lamskroontje met panade van Dukkah , spinazie-kroketjes, tuinbonen, auberginekaviaar
OF
Griet , prei, groene asperges en pistache, groene kruidenpuree
OF
Haantje met crème van gebakken groene asperges, pomme éventail
OF
½ Kreeft Thermidor, pomme Pont Neuf [Supplement € 9]
OF
Frisse limoen quinoa met groene aspergelinten, kikkererwten en pistache

Dessert
Kaasbordje [Supplement € 4]
OF
Paas citroen merengue dessert met mango
OF
Chocolade moelleux met passievruchthart en witte chocolade

Menu aan € 38 [voorgerecht, hoofdgerecht, dessert]

Vrolijk Pasen tussen de dieren | Zoover vakantieblog - Zoover vakantieblog

“Fruit de Mer” [ € 49 pp]

  • Scheermes, gemarineerde sjalot en vinaigrette, tomaat
  • Carpaccio van coquilles
  • Langoustine in kataifideeg (draadjesdeeg) met auberginekaviaar en komkommer
  • Diverse zeevruchten (palourdes, mosselen, kokkels, scheermessen, clams, amandes,…).
      Voor de schelpjes heb je de optie ‘rauw’, we serveren ze dan ongekookt zoals deze in Frankrijk gegeten worden. Ook gegaard beschikbaar.
  • ½ Kreeft gekookt 500-600 gr
  • Ongepelde grijze garnalen 100 gr
  • 3 Oesters op 3 wijzen: naturel, gemarineerd (mango en mierikswortel), gegratineerd
    Indien gewenst ook mogelijk een enkele bereidingswijze voor de oesters
  • Selectie van 3 uit onderstaande huisgemaakte sauzen  :Gribiche/mayonaise/cocktail/curryvinaigrette/tartaar